АВТОРИЗИРАНИ ДИСТРИБУТЕРИ НА ОРОНА

Од Мај 2017 г. Термалифт е Независен Ексклузвен дистрибутор за патнички лифтови ОРОНА за Македонија. Со што е започната соработка со една од лидерските компании за производство, монтажа и одржување на лифтови во Европа.

 • ORONA е водечка компанија за лифтови во Европа.
 • 1 од секои 10 нови лифтови во Европа се произведени од ORONA
 • ORONA е бр.1 во поглед на целосниот производствен капацитет на лифтови во Европа.
 • Повеќе од 100 земји ги користат производите на ORONA
 • Над 200.000 лифтови во светот имаат технологија од ORONA.
 • ORONA е првата компанија во секторот за лифтови која е наградена со сертификат за Еко-дизајн ISO 14006 според UNE 150301.
 • Новите модели на Orona лифтови е технолошки скок напред и нивниот иновативен дизајн доведува до намалување на потрошувачката на енергија (во однос на конвенционалниот брз лифт и хидрауличен лифт) помеѓу 50% и 70%.
 • Производите на ORONA имаат највисоки стандарди за безбедност, квалитет и удобност. Од удобно и тивко работење, со препознатлива издржливост, до најсофистицирани решенија за надградба и контрола на пристап, супервизија за инсталација.
 • Новата генерација на ORONA лифтови, со најнова технологија, гарантира минимално ниво на бучава, висока прецизност при запирање и непречено функционирање.
 • ORONA нуди можности кои се специјално дизајнирани за замена на старите лифтови, што овозможува оптимизација на трошоците на купувачите.
 • ORONA е една од компаниите на Европска сцена која најмногу инвестира во Истражување и Развој.

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci