ТОВАРНИ ПЛАТФОРМИ

Товарните платформи се проектирааат и произведуваат исклучиво за транспорт на товар (производи). Тие можат да бидат проектирани со носивост од 100 до 5000 кг. Во оваа група на производи спаѓаат и Електрични сервис лифтови за лекови и храна. Платформите ги задоволуваат потребите на:  високо фрекфентни дисконти, магацини, ресторани и хотели, болници…

Товарните платформи го олеснуваат вертикалниот транспорт на товарот.

Товарните платформи се со сладнава стандардна функионалност :

  1. Вертикален транспорт на материјали до 12м Висина на патување
  2. Димензии на платформа според Ваши потреби
  3. Брзина на патување 0.15 до 0.5м/сек
  4. Едноставни за управување и користење

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Најнови инсталации

Галерија од најнови инсталации на товарни платформи

ПОБАРАЈ ПОНУДА

[]
1 Step 1
Влезови
Тип на возно окно
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci