ПЛАТФОРМИ ЗА ВОЗИЛА

Платформите за возила се најпрактични во локации каде што стандардниот начин на паркирање е невозможен поради мал простор или пак поради зачувување на просторот за други цели. Со самата инсталација се олеснува пристапот до паркинг местото на различни нивоа, од еден до друг спрат и се намалува потребата од големи возни средини. Овие платформи можат да бидат дизајнирани во зависност од брендови на автомобили или во зависност од потребите на барателот. Се одликуваат со високи безбедносни перформанси, стабилно кревање, едноставна и тивка работа.

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Платформи за возила

Инсталации галерија

ПОБАРАЈ ПОНУДА

[]
1 Step 1
Влезови
Тип на возно окно
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci