ОДРЖУВАЧ НА ЛИФТОВИ

ТЕРМАЛИФТ, Водечка компанија во Македонија за продажба,монтажа, одржување и сервис на патнички , товарни, болничкиресторански и гаражни лифтови

Има потреба да вработи:

ОДРЖУВАЧ НА ЛИФТОВИ

Задачи:

Редовно Одржување на лифтови/платформи во Скопје и околина (Преглед, Подмачкување, Чистење, замена на дотраени делови и сл.)

Поставеност во организација:

 • Директно одговара на Менаџер на сектор -одржување и сервис

Потребно: 

 • Искуство во одржување на лифтови и платформи од мин 2 години
 • Минимум ССС
 • Пожелно е познавење на Англиски јазик
 • Спремност за превземање на одговорност
 • Тимска работа
 • Потребно е Возачка дозвола – Б категорија

Компанијата нуди: 

 • Плата од 36.000 до 44.000 во зависност од покажаниот резултати. (Платата е пониска за времетраење на обуката)
 • Платата можно е да биде и повисока од 44.000 во зависност од иновативноста, заинтересираноста и посветеноста.
 • Обезбедено службено возило
 • Пробен / тренинг период од максимум 1 месец
 • Секој ден разновиден оброк
 • Обуки и тренинзи во областа која работи.
 • Модерни, Високо квалитетни услови за работа.
 • Годишни рекреативни семинари и забави со комапнијата.
 • Можност за напредување

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови

Вашето CV испратете го на  dragan@termalift.com.mk 

 frosina.d@termalift.com.mk

Comments are closed.