ТЕРМАЛИФТ - ЛИФТОВИ

Патничките лифтови се произведуваат исклучиво за превоз на патници со номинална носивост од : 320, 450, 630, 800,1000, 1275, 1600, 1800, 2000 kg  и со брзина на движење од 0.63 до 4 м/сек.

Тие можат да бидат проектирани како Хидраулични со и без машинска просторија и Електични со и без машинска просторија. Лифтовите ги задоволат потребите на ниско фрекфентни објекти (домашни лифтови)  и на високо фрекфентни објекти како што се : станбени и  административни објекти, хотели, банки, болници, молови…

 

Патничките лифотви се со следнава стандардна функционалност:

  1. Незабележитено тргнување и меко запирање од кат до кат
  2. Комфорна и модерна Кабина
  3. Бешумност при движење
  4. Еко Дизајн – ниска потрошувачка на електрична енергија
  5. Модерен дизајн на позивните копчиња (Anti-Vandal, Brail Alphabet )
  6. Микропроцесорско управување
  7. УПС во случај на заглавување

ИЗБОР НА КАБИНИ

ИЗБОР НА ПЛАФОНИ

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

Piano Prestige

Инсталирани три електрични патнички лифтови Orona со машинска просторија со најнова gearless технологија во стамбениот комплекс Piano Prestige – Куманово.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

[]
1 Step 1
Тип на возно окно
Влезови
Тип на спратни врати
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci