Патнички Лифтови - Галерија

Во прилог можете да ја разгледате нашата галерија на инсталирани патнички лифтови со различни капацитети и брендови, инсталирани на разни локации низ Македонија. Секој лифт има посебни елементи кои им даваат на лифтовите дополнителни функции и удобност.

Кабини - Галерија

Плафони - Галерија

Подови - Галерија

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci