ТЕРМАЛИФТ - ЕСКАЛАТОРИ

Ескалатори претставуваат подвижни скалила кои служат за транспорт на луѓе од еден на друг кат. Тие најмногу наоѓаат примена во трговските центри, поголеми маркети, стоковни куќи, аеродроми, транзитни центри, хотели, арени, стадиони и јавни згради. Ескалаторите се користат на места каде што лифтовите би биле непрактични. Тие имаат капацитет да движат голем број на луѓе во мал интервал на чекање.

Ескалатор инсталиран во новиот објект на Зелен Пазар - Охрид

ПОБАРАЈ ПОНУДА

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

hipoks
euroitalia-logo
kolid
logo
Mason Inzenering - skopje
motocentar364
Nastel
Novogradba-skopje
Zikol
Dragi - Kom bogdanci