Честит 1ви Мај!

Честит 1-ви Мај – Интернационален ден на трудот 2021!

⚒️⏲️🧰 Честит 1-ви Мај — меѓународниот празник посветен на борбата за зачувување и унапредување на правата на работниците!

Од тимот на ТЕРМАЛИФТ

Comments are closed.